Ons Bonus systeem

Het Pullman Express Bonus systeem.

 

Hoe werkt het Pullman Express Bonus systeem:

Elke bezoeker die zich registreert door een account aan te maken in onze webshop kan punten sparen op een puntenspaarrekening.

Voor elke aankoop in onze shop krijgt u per Euro die u besteedt één punt, elk punt vertegenwoordigt een waarde van 0,04 € wat overeenkomt met een korting van 4%.

Bij een volgende aankoop kan u deze punten laten omzetten in een korting, u kan niet meer punten omzetten dan het bedrag van de aankoop, verzendkosten komen niet in aanmerking en kunnen als zodanig niet vergoed worden met het omzetten van punten.

Er is geen verplichting tot omzetten van de punten in een korting bij een aankoop. U kan punten blijven sparen tot u een hoger bedrag hebt bereikt.

Indien het puntensaldo voldoende is mag u een artikel tot 100% betalen met het omzetten van reeds verworven punten.

Indien uw tegoed meer is dan uw aankoop wordt het resterende saldo van het tegoed behouden op de puntenspaarrekening zonder dat dit verloopt maar een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

pullman express bonus account

U kan uw actueel puntensaldo zien, na het inloggen, aan de linkerzijde in de shoppagina’s.

Opgelet! Gebruik je een kortingscode of kortingsbon bij je aankoop dan wordt het bedrag of percentage van de korting in mindering gebracht van het aankoopbedrag en worden de punten op het resterend bedrag berekend. Punten kunnen enkel ingeruild worden als een korting op een aankoop.